JOIE Dreamer portrait


37 590 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Joie

Termékleírás

A JOIE Dreamer portrait egy rendkívül kényelmes és multifunkcionális babafotel, amely tökéletes kiegészítője lehet a kisbabák életének első hónapjaitól kezdve. Ez a babafotel minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amire egy kisbaba és szülei szükségük lehetnek.

A JOIE Dreamer portrait kiváló minőségű és puha anyagból készült, amely biztosítja a kényelmet és a biztonságot. Ez a babafotel egyedülállóan ergonomikus tervezésű, merev és állítható háttámlával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a baba mindig a legmegfelelőbb pózban legyen. A könnyen állítható háttámla funkció lehetővé teszi a kényelmes alvást, vagy a felfedezőidő szórakoztató és interaktív felhasználását.

A JOIE Dreamer portrait szuperkönnyű és kompakt, így könnyen magaddal viheted bárhová. Ez ideális választás a kirándulásokhoz, vakációkhoz vagy egyszerűen csak az otthoni használatra. A Popszk fidélis rendszer segítségével könnyedén összecsukható és tárolható, miközben a könnyen elérhető pántja segítségével egyszerűen szállítható.

A JOIE Dreamer portrait további előnye, hogy a huzata kivehető és mosható, így mindig tisztán és frissen tartható. Így nem kell aggódnod arról, hogy a baba koszolja el vagy bepiszkíti a babafotelt. A kivehető huzat könnyen tisztítható és gyorsan szárad, így mindig készen áll a használatra.

Ez a babafotel tökéletes választás minden szülő számára, aki szeretné, hogy gyermeke mindig biztonságban és kényelemben pihenjen. A JOIE Dreamer portrait ideális választás minden kismama és kispapa számára, akik szeretnének egy megbízható és praktikus bababútort vásárolni, amely megkönnyíti a baba első hónapjait. Szerezd be most a JOIE Dreamer portrait babafotelt, és tedd meg a legjobbat a babádért!

Pihenőszékek

A Pihenőszékek alkatézise weboldal egy olyan hely, ahol minden szülő megtalálhatja az ideális pihenőszéket a babaszobájába. A weboldal a Babaszoba kategóriába tartozik, és minden információt és tanácsot nyújt azoknak a szülőknek, akik a megfelelő pihenőszéket szeretnék kiválasztani gyermekeik számára. A pihenőszék választása nem mindig könnyű, hiszen számos tényezőt figyelembe kell venni. A Pihenőszékek alkatézise weboldal segítséget nyújt a szülőknek, hogy megtalálják a legmegfelelőbb pihenőszéket a babaszobájukba. Az első lépés az alapvető információk megismerése. A weboldal részletesen bemutatja a különböző típusú pihenőszékeket, mint például az elektromos, mechanikus vagy hintázó pihenőszékek. Részletesen elmagyarázza az egyes típusok előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogy melyik típus mit nyújthat a baba számára. Emellett információkat nyújt az anyagokról, amelyekből a pihenőszékek készülnek, például a puha plüss vagy a könnyen tisztítható műanyag. Az alkatézis további részei a pihenőszékek funkcióival foglalkoznak. A weboldal részletesen bemutatja a különböző funkciókat, mint például a zenélő vagy rezgő pihenőszékeket, amelyek nyugtató hatással lehetnek a babára. Megismerteti a szülőket a különböző üléspozíciókkal, amelyek segítségével a babák kényelmesen és biztonságosan pihenhetnek. Ezenkívül részletesen tájékoztatást ad a pihenőszékek súlyhatáráról és különböző méreteiről, amelyek figyelembevételével a szülők kiválaszthatják a megfelelő méretű pihenőszéket gyermekeiknek. A weboldal tervezői kiemelték a biztonságot is. Elmagyarázzák a szülőknek, hogy milyen fontos a pihenőszék stabilitása és megbízhatósága. Tanácsokat adnak a szülőknek, hogy hogyan ellenőrizzék a pihenőszék biztonságát, és milyen óvintézkedéseket kell betartani a babával való használat során. Végül a weboldal tartalmaz ajánlólistákat a legjobb pihenőszékekről a piacon. Az ajánlólisták szűrőrendszerrel vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik a szülők számára, hogy kiválasszák a megfelelő pihenőszéket a személyes preferenciák és az igények alapján. A Pihenőszékek alkatézise weboldal minden szülő számára ideális társ a pihenőszék választásában. Az informatív tartalmak, tanácsok és közvetlen ajánlólisták segítenek a szülőknek abban, hogy megtalálják a legmegfelelőbb pihenőszéket a babaszobájukba.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft

Ingenuity Keep Cozy Weave 3 az 1-ben rezgő hintaszék 0m+ Ingenuity Keep Cozy Weave 3 az 1-ben rezgő hintaszék 0m+

A boltba
ZOPA Pihenőszék Moyo, Diamond Beige ZOPA Pihenőszék Moyo, Diamond Beige

A ZOPA Pihenőszék Moyo, Diamond Beige a tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak vagy kertednek. Ez a páratlanul kényelmes pihenőszék a ZOPA minőségét és stílusát hozza el hozzád. A Moyo pihenőszék ergonomikus kialakítással rendelkezik, hogy a lehető legnagyobb kényelmet és pihenést biztosítsa neked. A párnázott ülőfelület és háttámla olyan puhaságot nyújt, hogy akár órákon át is leülhetsz rá, anélkül,

A boltba
ZOPA Relax 2 Pink triangles/Grey pihenőszék ZOPA Relax 2 Pink triangles/Grey pihenőszék

A boltba
Babybjörn Bliss Light Grey cotton Petal, könnyű kivitelezésű Babybjörn Bliss Light Grey cotton Petal, könnyű kivitelezésű

A boltba
Ingenuity Rezgő pihenőszék dallamokkal Boutique 2019 Ingenuity Rezgő pihenőszék dallamokkal Boutique 2019

A boltba
Ingenuity SmartClean Toddler - Peacock Blue ülőke, 15 kg-ig Ingenuity SmartClean Toddler - Peacock Blue ülőke, 15 kg-ig

A boltba
Ingenuity Cuddle Lamb pihenőszék dallamokkal 2019 Ingenuity Cuddle Lamb pihenőszék dallamokkal 2019

A boltba
FirstBOOSTER Ülőke Licorice Light FirstBOOSTER Ülőke Licorice Light

A boltba
FirstBOOSTER Ülés Menta FirstBOOSTER Ülés Menta

A boltba
FirstBOOSTER Ülés Görögdinnye FirstBOOSTER Ülés Görögdinnye

A boltba
FirstBOOSTER Ülés Banán FirstBOOSTER Ülés Banán

A boltba
Ingenuity 2 az 1-ben babaülés zöld Ingenuity 2 az 1-ben babaülés zöld

A boltba
Babybjörn Bliss Dusty pink Mesh light konstrukció Babybjörn Bliss Dusty pink Mesh light konstrukció

A boltba
Babybjörn Bliss Dove Blue 3D Jersey Babybjörn Bliss Dove Blue 3D Jersey

A boltba
HAUCK Alpha 2 az 1-ben stretch grey etetőszék HAUCK Alpha 2 az 1-ben stretch grey etetőszék

A HAUCK Alpha 2 az 1-ben stretch grey etetőszék a tökéletes választás minden szülő számára, akik szeretnék, hogy gyermekük kényelmesen és biztonságosan étkezzen. Az innovatív kialakításnak köszönhetően ez az etetőszék nem csak a kisbabáktól kezdve, egészen az iskolás korú gyerekekig használható. A szék könnyen átalakítható a csecsemő etetőszék funkcióból egy kényelmes és stabil gyermekszék válik.

A boltba
Ergobaby Evolve pihenőszék Light grey Ergobaby Evolve pihenőszék Light grey

A boltba
Lionelo Ruben Hintaszék - Pink Baby Lionelo Ruben Hintaszék - Pink Baby

A Lionelo Ruben Hintaszék - Pink Baby egy kiváló minőségű, funkcionális és stílusos hintaszék, amely tökéletes választás a kisbabád számára. Ez az ergonomikus és biztonságos hintaszék minden szempontból megfelel az anyukák és a kisbabák igényeinek. Az egyik kiemelkedő jellemzője ennek a hintaszéknek a kényelmes ülőfelület és a puha, kivehető párnázat. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a kisbabád

A boltba
Lionelo June Hintáztató pihenőszék - Air Grey Graphite Lionelo June Hintáztató pihenőszék - Air Grey Graphite

A Lionelo June Hintáztató pihenőszék az ideális választás azok számára, akik szeretik a kényelmet és a stílust egyaránt. Az Air Grey Graphite színvilágú kivitelezés modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek, így bármelyik szoba díszeként is szolgálhat. A hintáztató pihenőszék nemcsak esztétikailag vonzó, hanem rendkívül praktikus is. A könnyű, de mégis strapabíró anyagból készült váz könnyedén

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Alza LC-225XLC cián - Brother nyomtatókhoz
3 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BOSCH TCG4104
43 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SALOOS Bio királyi peeling - Levendula 50 ml
3 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
K & N olajszűrő KN-177
6 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Weber Spirit EPX-335
584 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fa tálca kicsi 30 x 6 x 20 cm
3 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Jógamatrac MOVIT® TPE Light blue 190 x 60 cm
10 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Canon i-SENSYS X 1238P II + toner T08
186 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DR. HOUSE přípravek na skvrny 100 g
390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Margarétás vasalódeszka-huzat
5 520 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
vidaXL fehér polyrattan napozóágy párnával
65 620 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Workout edzés-segítő
4 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Homematic IP árvízérzékelő
18 085 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Egyenes széles nadrág kis termetűeknek
16 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben