Rémember


3 999 Ft
  • Raktáron

Drezda, 1944-45. Az ínséget szenvedő lakosságot megviselik az elhúzódó háborús állapotok, özönlenek a városba a menekültek, mindennaposak a bombariadók. Egy nap brutálisan összevagdalt nő holttestéhez hívatják Max Heller felügyelőt. Egykettőre elterjed a szóbeszéd: az éjszakánként a légiriadók alatt az utcákon kószáló "Rémember" volt a tettes.

EAN: 9789635043002

Termékleírás

Drezda, 1944-45. Az ínséget szenvedő lakosságot megviselik az elhúzódó háborús állapotok, özönlenek a városba a menekültek, mindennaposak a bombariadók. Egy nap brutálisan összevagdalt nő holttestéhez hívatják Max Heller felügyelőt. Egykettőre elterjed a szóbeszéd: az éjszakánként a légiriadók alatt az utcákon kószáló "Rémember" volt a tettes.

Krimi könyvek

Az Krimi könyvek alkatézise egy online weboldal, amely egyedülálló lehetőséget kínál az irodalom iránt érdeklődőknek, hogy felfedezzék és megismerjék a krimi műfajának rejtett világát. A weboldal célja az, hogy segítséget nyújtson az olvasóknak a krimik közötti válogatásban, valamint elmélyítse az olvasók tudását a krimi irodalom történetéről és általános jellemzőiről. A weboldal felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely könnyedén navigálható és áttekinthető. Az alábbiakban ismertetem a weboldal legfontosabb részeit és szolgáltatásait: 1. Krimi könyvek adatbázisa: A weboldal egy átfogó adatbázissal rendelkezik, amelyben megtalálhatók a legismertebb krimi szerzők és könyveik. Az olvasók böngészhetnek az adatbázisban kategóriák, szerzők vagy címek alapján, hogy megtalálják a legérdekesebb könyveket. 2. Szerzői interjúk: A weboldalon rendszeresen frissülő interjúk is olvashatók a neves krimi szerzőkkel. Ezek az interjúk betekintést nyújtanak a szerzők kreatív folyamatába, inspirációikba és írásbeli technikáikba. A szerzői interjúk révén az olvasók közelebb kerülhetnek az írókhoz és megértést nyerhetnek a krimi műfajának komplexitásáról. 3. Vélemények és értékelések: Az olvasóközösségnek lehetősége van kommenteket írni és értékeléseket adni a könyvekről, amelyeket elolvastak. Ez lehetővé teszi, hogy az olvasók megosszák saját gondolataikat, ajánlásokat osszanak meg egymással, és vita alakuljon ki a legnépszerűbb krimi könyvekről. 4. A krimi irodalom története: A weboldal részletesen bemutatja a krimi irodalom történetét, a műfaj kialakulásától napjainkig. Az olvasók betekintést nyerhetnek a legfontosabb krimi szerzők életébe és munkásságába, valamint megismerhetik a műfaj művészi és tematikus jellemzőit. 5. Ajánlások és listák: A weboldalon olvashatók különféle ajánlások és listák a legizgalmasabb krimi könyvekről tematikus vagy stílus szerint. Ez segít az olvasóknak, hogy könnyedén kiválasszák a számukra legmegfelelőbb könyveket. Az Krimi könyvek alkatézise olyan interaktív és informatív platformot kínál az olvasóknak, amely segít elmélyíteni az irodalom iránti szenvedélyüket és új felfedezéseket tenni a krimi műfajban. Legyen szó hagyományos vagy modern krimikről, a weboldal garantáltan lenyűgözi és inspirálja az olvasókat, hogy mélyebbre ássanak a rejtélyek világában.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Arsene Lupin a nők lovagja Arsene Lupin a nők lovagja

Egy francia kastély örökösnőinek életét veszély fenyegeti. Az egymást követő rejtélyes haláleseteken és eltűnéseken csak ront a csetlő-botló rendőrdetektív feltűnése - ide Arsene Lupin kell!

A boltba
Holdfehér halál - Az orosz vámpír is ember Holdfehér halál - Az orosz vámpír is ember

Titokzatos gyilkosságok tartják izgalomban a dunántúli kisváros lakóit, amelyek felderítésén együtt dolgozik a jóképű boncolóorvos és régi szerelme, a vonzó nyomozónő. A gyanús jelek a Bakony rengetegében megbúvó elhagyott atombunker irányába vezetnek, amelynek a környékén furcsa árnyak, soha nem látott torz élőlények, egyesek szerint vérszívó vámpírok tűnnek fel.

A boltba
Alfahímek Alfahímek

Teddy és Emelie, azaz a börtönviselt nehézfiú és a fiatal ügyvédnő jó ideje nem találkoztak, pedig korábbi szövetségük minden szempontból gyümölcsözőnek bizonyult. Ám Emelie-nek olyan ügye akad, amelyhez nélkülözhetetlen a férfi segítsége.

A boltba
A féltékenység-szakértő és más történetek A féltékenység-szakértő és más történetek

Egy fiatal nő az ablaknak fordulva zokog magában a repülőgép első osztályán. Egy író a színpad mellett várakozik, hogy kilépjen a reflektorfénybe. Egy kuká...

A boltba
Vérében a művészet - Sherlock Holmes-kalandregény Vérében a művészet - Sherlock Holmes-kalandregény

London, 1888 havas decembere. Sherlock Holmes a Hasfelmetsző Jack után folytatott kimerítő nyomozást követően mély letargiába esik, és ismét a kokain után nyúl. Watson képtelen erőt önteni barátjába, míg egy különös, rejtjelezett levél nem érkezik Párizsból. Mademoiselle La Victoire, a gyönyörű francia énekesnő kér segítséget a híres detektívtől, mivel törvénytelen fia - aki az apjánál, egy angol lordnál

A boltba
A harmónia tébolya A harmónia tébolya

Kevés veszélyesebb dolog van, mint egy régi-régi tárgy, amelynek nem ismerjük a rendeltetését, amely hívogatón csillog, de fogalmunk sincs, ki és mi célból...

A boltba
A megtörhetetlen átok A megtörhetetlen átok

Amaja egyik ellensége oltalma alatt tölti a nyarat, távol ikertestvérétől, de túl közel a Vadászhoz. Jack lelke és a világ sorsa múlik most azon, hogy tartani tudja-e a távolságot.

A boltba
Így görbüljek meg Így görbüljek meg

Sunday Times Bestseller Néha nem a gyilkosság a legrosszabb, ami történhet

A boltba
A kockavető - Fabian Risk 4. A kockavető - Fabian Risk 4.

Fabian Risk épp kómába esett kislánya, Matilda mellett ül a helsingborgi kórházban, amikor egy szír fiú brutális meggyilkolása nehéz feladat elé állítja a városi rendőrséget. Hamarosan tudomásul kell venniük, hogy az eset csak bevezetője volt egy szörnyű gyilkossághullámnak, amely végigsöpör a környéken.

A boltba
12 új Miss Marple-sztori 12 új Miss Marple-sztori

\"Bizonyára nem feltétlenül szükséges gyönyörű helyre utaznunk ahhoz, hogy gyilkosságot kövessünk el, de néha igenis segít.\"

A boltba
A cselekmény A cselekmény

A cselekmény Jean Hanff Korelitz lélegzetelállítóan izgalmas regénye egy történetről, ami túl jó ahhoz, hogy ne lopják el, és egy íróról, aki úgy dönt, ellopja.

A boltba
Végállomás - Atlee Pine 4. Végállomás - Atlee Pine 4.

Atlee Pine FBI-ügynök egész életében az ikertestvérét, Mercyt kereste, akit hatéves korában elraboltak. A lány eltűnése szétszakította Atlee családját, és a szülei végül minden magyarázat nélkül őt is magára hagyták.

A boltba
Az elbukottak Az elbukottak

A számtalan hibájával együtt is zseniális és félelmet nem ismerő Nora Watts nyomozó – akit a lebilincselő thrillerben, Az elveszettekben ismerhettünk meg – halálos veszedelembe keveredik, miközben néhai apjáról igyekszik kideríteni az igazságot.

A boltba
Cargo Cargo

Új, sodró lendületű skandinávkrimi-sorozat első része! Íme a finn Lars Kepler! Furcsa dolog történik Helsinki partjainál, egy hatalmas teherkonténert sodor partra a víz, amelyben egy fiatal fekete nő hullájára bukkannak.

A boltba
A 33-as beteg A 33-as beteg

Rettenetes sorozatgyilkosság sokkolja a Balaton fővárosát. Egy szörnyeteg nőket rabol el és aláz meg. Pintér Dávid sztárnyomozó és alkalmi társa, Fehér Vivien próbálnak válaszokat találni, és kibogozni azt a csomót, ami egyre nagyobbra duzzad az áldozatok számának gyarapodásával.

A boltba
A játék neve: halál A játék neve: halál

Pszichopata. Kapcsolatfüggő. Félelmetesen okos. Szakíts vele, ha bírsz... Mike szereti a lányt. A lány is szerette a fiút. Amíg együtt voltak, titkos játékot űztek. Így Mike újra és újra megbizonyosodhatott: a lány sosem hagyja el őt. De a lány most máshoz megy férjhez. Mekkora csavar az eddigi játékban, igaz? Nem érdekes, hogy a lány nem válaszol a telefonokra, az e-mailekre. Mike tudja, mindez kamu,

A boltba
Halálos puzzle - Anjelica Henley nyomoz 1. rész Halálos puzzle - Anjelica Henley nyomoz 1. rész

Egy sorozatgyilkos szabadon garázdálkodik. Amikor Deptfordnál testrészeket találnak a Temze partján, Anjelica Henley detektívfelügyelőt bízzák meg a gyilkos kézre kerítésével. A nyomozó a Darabolós Gyilkosként elhíresült Peter Olivierre gyanakszik, a bökkenő azonban az, hogy ő már rács mögött van.

A boltba
A gyűjtő A gyűjtő

BIZALMAS SZEMÉLYI AKTA NEVE: ETTA FITZROY KORA: 37 FOGLALKOZÁSA: NYOMOZÓ AKTUÁLIS LELKIÁLLAPOTA: BOSSZÚRA ÉHES Jakey elmenekült a Gyűjtő elől, de csak hajszálon múlt az élete. Csoda volt, hogy kiszabadították, de a szülei tudják, hogy a Gyűjtő ott lapul valahol, figyel és a kínálkozó alkalmat várja...

A boltba
Arsene Lupin – Az odvas tű titka Arsene Lupin – Az odvas tű titka

Egy vidéki kastélyban a ház népe szörnyű zajra ébred, a gróf titkárát meggyilkolták. A nyomok betörésre utalnak, ám minden a helyén van. Miféle betörő köve...

A boltba
Öt véres szív Öt véres szív

Matt Ballard főfelügyelő gondolatait egyre inkább közelgő nyugdíjasévei foglalják le, azonban nyomozói karrierje legszörnyűbb bűncselekmény-sorozata újra kísérti életét.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Alza LC-225XLC cián - Brother nyomtatókhoz
3 690 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
BOSCH TCG4104
43 290 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
SALOOS Bio királyi peeling - Levendula 50 ml
3 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
K & N olajszűrő KN-177
6 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Weber Spirit EPX-335
584 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fa tálca kicsi 30 x 6 x 20 cm
3 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Jógamatrac MOVIT® TPE Light blue 190 x 60 cm
10 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Canon i-SENSYS X 1238P II + toner T08
186 390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
DR. HOUSE přípravek na skvrny 100 g
390 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Margarétás vasalódeszka-huzat
5 520 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
vidaXL fehér polyrattan napozóágy párnával
65 620 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Workout edzés-segítő
4 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Homematic IP árvízérzékelő
18 085 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Egyenes széles nadrág kis termetűeknek
16 900 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben